Hoe log ik in op WordPress/WooCommerce vanuit Plesk?

Introductie

Je hebt recentelijk een Webhosting pakket aangeschaft en je vraagt je misschien af: Hoe log ik in op WordPress? In dit artikel laten wij je zien hoe je moet inloggen en ook hoe je jouw inloggegevens kunt wijzigen.

Vereisten

• Webhosting pakket
  • Inlog my.snel.com

Stap 1: Log in op het klantenpaneel

Om toegang te krijgen tot Plesk en vervolgens WordPress, moet je eerst inloggen op je klantenpaneel

• Log in op je klantenpaneel en ga naar webhosting.
  • Klik op je webhostingpakket en klik op Inloggegevens.

Stap 2: Log in op Plesk

• Klik op de URL en je krijgt het Plesk inlogscherm te zien, vul je in het klantenpaneel gevonden inloggegevens in en ga verder.

Step 3: Log in op WordPress/WooCommerce

Eenmaal in Plesk navigeer je naar de linkerkant van je scherm en klik je op WordPress.

Onder het voorbeeld van jouw website zie je Inloggen en Instellen.

Om je inloggegevens op te halen moet je op Instellingen klikken, er verschijnt een scherm van links.

Hier zie je de link die nodig is om in te loggen op WordPress, je gebruikersnaam en wachtwoord.

Als je een nieuw wachtwoord wilt gebruiken, vul je eenvoudig een nieuw wachtwoord in of je kunt een sterk wachtwoord genereren.

Nu je de benodigde inloggegevens hebt, kun je teruggaan en op Inloggen klikken om toegang te krijgen tot WordPress/WooCommerce.

Conclusie

Gefeliciteerd! Je kunt nu inloggen op WordPress en je weet waar je jouw inloggegevens kunt vinden/wijzigen.