Stel Samsung Mail in met Plesk

Introductie

In dit artikel leggen wij uit hoe je een Samsung Mail voor Android opstelt met een Plesk. mailaccount.

Vereisten

• Samsung mail
  • Plesk e-mail account

Stap 1: Opstellen account

Eerst krijgt u bij het openen van Samsung Mail instellingsopties, kies overige.

samsung mail scherm

Vul het Plesk email adres in en het wachtwoord om verder te gaan.

scherm plesk mailaccount scherm invoegen

Tik op Handmatige Instelling om je e-mailaccount te configureren.

Stap 2: Handmatige Instelling

Nu moet je het account type specificeren, selecteer IMAP.

selecteer scherm type e-mail account

Je wordt gevraagd om de lege velden voor inkomende en uitgaande server in te vullen.

selecteer servers

uitgaande server scherm

Eenmaal opgegeven, kun je onderaan op Aanmelden klikken.

Je wordt gevraagd om de tijdsperiode waarin je wilt dat de e-mails worden gesynchroniseerd; dit is geheel aan jou, maar houd er rekening mee dat hoe langer je kiest tussen synchronisatie periodes, hoe meer ruimte per email wordt ingenomen. Hierna kun je doorgaan door op Gereed te klikken.

Samsung Email verifieert nu je instellingen, indien correct word je naar de inbox geleid.

Conclusie

In dit artikel hebben wij besproken hoe je een Samsung Mail opstelt met Plesk.