LiteSpeed ​​Cache WordPress plugin installeren

Geschatte leestijd: 1 min

Wat is LiteSpeed cache?

LiteSpeed ​​Cache is een plug-in voor prestatie-optimalisatie die jouw WordPress-website kan versnellen. Het werkt door de inhoud van jouw website in het cachegeheugen op te slaan en deze snel aan jouw bezoekers te leveren. LiteSpeed installeren op WordPress is een eenvoudig proces dat aanzienlijke prestatievoordelen kan opleveren.

Vereisten

Stap 1: Installeer LiteSpeed ​​Cache

Log in op jouw WordPress-dashboard met jouw gebruikersnaam en wachtwoord.

Klik in het linkermenu op Plug-ins en klik vervolgens op Nieuwe toevoegen.

Typ “LiteSpeed” in de zoekbalk en klik op de knop Zoeken.

Zoek in de zoekresultaten de LiteSpeed ​​Cache-plug-in en klik op Nu Installeren.

Opmerking: Waar ‘actief’ staat, is de knop ‘Nu installeren’.

Stap 2: Activeer LiteSpeed ​​Cache

Zodra de LiteSpeed ​​Cache-plug-in is geïnstalleerd, ga je naar het tabblad LiteSpeed ​​in WordPress.

Klik op het menu Cache in het dashboard aan de linkerkant en klik op AAN naast de Instelling Cache inschakelen.

Stap 3: Test de snelheid van jouw website

Klik na het configureren van de instellingen op de knop Wijzigingen opslaan om de wijzigingen toe te passen.

Bezoek jouw website en test de prestaties. Controleer de laadsnelheid van de website en zorg ervoor dat alle website functies correct werken.

Nu heb je LiteSpeed geïnstalleerd op je WordPress website

Het installeren van LiteSpeed ​​Cache op jouw WordPress-website is een eenvoudig proces dat aanzienlijke prestatieverbeteringen kan opleveren. Door bovenstaande stappen te volgen, installeer en configureer je LiteSpeed ​​Cache in een mum van tijd op je website.