Stel je e-mail in: e-mailen met iOS Mail

Geschatte leestijd: 1 min

Stel een Microsoft 365-, Exchange- of Outlook.com-mail in op iOS-mail

In dit artikel laten we u zien hoe jij je Microsoft 365-account instelt op je mobiele Apple iOS-apparaat.

Vereisten

• Actief e-mail account
  •  iPhone smartphone

Stap 1: voeg het Microsoft 365-, Exchange- of Outlook.com-account toe

• Ga naar de instellingen van je iPhone of iPad > scrol omlaag en tik op Accounts en wachtwoorden > Account toevoegen.

IOS-accounts en wachtwoorden scherm

Opmerking: Als je iOS 10 gebruikt, ga je naar Mail > Accounts > Account toevoegen.

• Selecteer Exchange of Outlook.

Stap 2: Geef je e-mail and wachtwoord in

• Voer je Microsoft 365-, Exchange- of Outlook.com-e-mailadres en een beschrijving van jouw account in. Klik op volgende.

• Klik op inloggen

• Voer het wachtwoord in van je e-mailaccount. Klik op Inloggen of Volgende

• De Mail-app kan om bepaalde machtigingen vragen. Klik op Accepteren.

• Kies de services die je met jouw iOS-apparaat wilt synchroniseren en tik op Opslaan. Je bent klaar!

Test het verzenden van een e-mail vanaf het account om te controleren of de installatie correct werkt.

Test het verzenden van een e-mail vanaf het account om te controleren of de installatie correct werkt. Open hiervoor Mail en ga naar “Opstellen” om een ​​nieuw bericht te schrijven. Als je klaar bent, tik je op “Verzenden” en wacht je even om te zien of de e-mail is verzonden. Als alles volgens plan is verlopen, kun je het nieuwe verzonden bericht in je outbox zien. Gefeliciteerd, jouw account is nu ingesteld!