IPv4 adressen toekennen aan je dedicated server

Introductie

Nadat je een IPv4-adres hebt besteld kun je hem gebruiken nadat je het IP-adres hebt toegekend aan jouw server. In deze tutorial leer je hoe je een IPv4-adres kunt toevoegen aan jouw dedicated server.

Stap 1: Log in op jouw My.snel.com client area

Navigeer naar het klantenpaneel https://my.snel.com/clientarea/services/

Stap 2: Vind jouw server om het IP-adres toe te kennen

Klik op de server waar je het IPv4-adres aan wilt toekennen.

Assign additional IPv4 clientarea

Stap 3: Ga naar IP management

Ga naar IP Management en klik vervolgens op Add New IP.

IP Management clientarea

Stap 4: Het nieuwe IPv4-adres toekennen

Voer het nieuwe IP-adres in de reverse DNS entry en klik op ‘Submit’

IP management dashboard

Conclusie

Gefeliciteerd! Je hebt met succes het nieuwe IPv4-adres toegekend aan jouw dedicated server.