Herstel databases in Plesk met Acronis

Geschatte leestijd: 1 min

Leer hoe je in Plesk Databases kunt herstellen met Acronis

In dit artikel leggen we uit hoe je databases kunt herstellen met Acronis in Plesk. Je kunt dit process uitvoeren vanuit je Plesk controle paneel.

Vereisten

Stap 1: log in Plesk

Ga naar https://my.snel.com/clientarea/ en log in met je inloggegevens.

Ga vervolgens naar My dashboard en klik op Webhosting. Kies daarna het juiste webhostingpakket.

Als je op Login Details klikt zul je je inloggegevens zien.

Klik op de URL om in te loggen.

Stap 2: een back-up herstellen

Ga naar Websites & Domains en klik in het rechterpaneel op Acronis Backup.

plesk acronis plugin

Hier zie je alle back-ups die zijn gemaakt. Selecteer de gewenste back-up door erop te klikken.

acronis backup list

Klik vervolgens op Databases.

Acronis Plesk database

Een database herstel voert geen herstel uit van de database gebruiker. Het kan voorkomen dat je de gebruiker opnieuw moet aanmaken.

Kies de database die je wilt herstellen en klik op Recovery. Je kunt ervoor kiezen om een ​​achtervoegsel toe te voegen. Klik op Herstellen om de database te herstellen.

Acronis Plesk Recover Database

Als de herstel goed is gegaan, zul je een groene balk zien.

Acronis Plesk Recovered Database

Conclusie

Gefeliciteerd, je hebt met succes een database in Plesk hersteld met Acronis Backup.