Herstel databases in Plesk met Acronis

Estimated reading time: 1 min

Leer hoe je in Plesk Databases kunt herstellen met Acronis

In dit artikel leggen we uit hoe je databases kunt herstellen met Acronis in Plesk. Je kunt dit process uitvoeren vanuit je Plesk controle paneel.

Vereisten

Stap 1: log in Plesk

Ga naar https://my.snel.com/clientarea/ en log in met je inloggegevens.

client area

Ga vervolgens naar My dashboard en klik op Webhosting. Kies daarna het juiste webhostingpakket.

client area webhosting

Als je op Login Details klikt zul je je inloggegevens zien.

client area credentials plesk

Klik op de URL om in te loggen.

Plesk login screen

Stap 2: een back-up herstellen

Ga naar Websites & Domains en klik in het rechterpaneel op Acronis Backup.

plesk acronis plugin

Hier zie je alle back-ups die zijn gemaakt. Selecteer de gewenste back-up door erop te klikken.

acronis backup list

Klik vervolgens op Databases.

Acronis Plesk database

Kies de database die je wilt herstellen en klik op Recovery. Je kunt ervoor kiezen om een ​​achtervoegsel toe te voegen. Klik op Herstellen om de database te herstellen.

Acronis Plesk Recover Database

Als de herstel goed is gegaan, zul je een groene balk zien.

Acronis Plesk Recovered Database

Conclusie

Gefeliciteerd, je hebt met succes een database in Plesk hersteld met Acronis Backup.