Hebben jullie een demo van jullie controlepaneel

Introductie

Om ons controlepaneel te bekijken, kun je via onze website een account aanmaken. Je hoeft hiervoor geen server af te nemen. Mocht je dit teveel werk vinden dan kun je hieronder ook bekijken welke functionaliteiten ons controlepaneel heeft.

Je kunt via de servermanagementpagina de volgende acties uitvoeren:

• Server upgraden
• Nieuwe server bestellen
• Server rebooten
• Sensors aflezen
• Server beheren met Dedicated KVM
• Bandbreedtegrafieken bekijken
• Reverse DNS instellen
• OS herinstalleren
• Licenties bestellen
• IPv4-adressen bekijken
• IPv6 range bekijken
• Rescue modus om je server te booten
• Auto-renewal voor je facturen

Stap 1: Dashboard van jouw server bekijken

Om het dashboard van jouw server te bekijken kun je via deze link https://my.snel.com/clientarea/ inloggen. Je ziet direct het dashboard van het klantenpaneel. Het overzicht van jouw dashboard geeft informatie over jouw server en je krijgt directe toegang tot de servermanagmentpagina. Je ziet ook jouw facturen en ander en upgrade links.

clientarea dashboard

Stap 2: Toegang tot de server via het dashboard

Om jouw server te beheren kun je via het dashboard klikken op de server.

Stap 3: Servermanagementoverzicht

De functionaliteiten van jouw serverbeheer zijn hieronder weergegeven. Klik op Meer om alle functionaliteiten weer te geven.

Server more

Conclusie

Je hebt nu kort de functionaliteiten bekeken van jouw My.snel.com klantenpaneel.