Een dienst opzeggen bij Snel.com

Introductie

Een dienst opzeggen bij Snel.com

Al onze diensten worden op prepaid basis geleverd; er zijn geen stilzwijgende doorlopende contracten. Dit biedt meer flexibiliteit voor jou. Je kunt de server laten verlopen wanneer je maar wilt als je niet tevreden bent met onze servers of diensten. We geven geen refund vanwege de flexibiliteit van onze contracten.
Hoewel we het jammer vinden je te zien gaan, zijn we je graag nog een keer van dienst voordat je opzegt. Als je deze actie per ongeluk hebt gedaan, neem dan contact op met de ondersteuning zodat we het annuleringsverzoek op tijd kunnen verwijderen voordat je server wordt beëindigd. Merk ook op dat je server of andere diensten, indien niet op tijd verlengd, zullen worden geannuleerd en in dat geval moet je controleren op openstaande facturen in het klantenpaneel onder het tabblad “Billing”. Hieronder laten we zien hoe je handmatig een dienst opzegt bij Snel.com.

Vereisten

• Om de dienst(en) op te zeggen, dien je ingelogd te zijn in jouw klantenpaneel. In het Dashboard menu ga je naar “Mijn diensten”.

Stap 1 : Selecteer de dienst

Open al je diensten door links op diensten te klikken. Selecteer de diensten die je wilt annuleren door op de naam van de dienst te klikken.

Stap 2: Vraag opzegging aan

Nadat je de diensten hebt geselecteerd die je wilt annuleren, ga je verder door op de knop “Meer” aan de rechterkant te klikken. Je krijgt nu keuzevenster en kiest vervolgens annuleren.

Stap 3: Per direct of per eindlooptijd

Je bevindt je nu in het annuleringsgedeelte. Bij ons kun je uit twee opties kiezen wat betreft het stopzetten van de dienstverlening. Je kunt ervoor kiezen om de diensten “onmiddellijk” te beëindigen of te wachten tot het “einde van factureringsperiode”. Als je kiest voor onmiddellijke beëindiging, zullen we de dienstverlening per direct stopzetten. Kies je voor beëindiging aan het einde van de factureringsperiode, dan zullen de diensten voortgezet worden tot na de laatste factuurperiode.

Stap 4: Controleer en verzend het verzoek

Kies de reden waarom je de dienst annuleert, voeg een bericht of notitie toe (optioneel). Om je verzoek in te dienen, klikt je op de rode knop “Vraag een annulering aan”

Conclusie

Met de vier stappen in dit artikel hebben we het onderwerp “Een dienst opzeggen bij Snel.com” behandeld. Vergeet niet, voordat je jouw dienst opzegt, dat het cruciaal is om de data op de dienst eerst lokaal op te slaan.