Waarom een Dedicated KVM handig kan zijn

Introductie

Soms kun je je server niet bereiken (met SSH). In zulke gevallen kan een KVM heel handig zijn. Je kunt een KVM zien als tweede toegang om alsnog veilig in te loggen op je server. Met een KVM heb je volledige controle over jouw server. Je kunt heel gemakkelijk jouw hardware en software besturen op BIOS niveau.

Al onze servers beschikken over een dedicated KVM. Je kunt een KVM o.a. gebruiken voor:

• Jouw server status monitoren
  • Je server benaderen zonder netwerk
  • Via de ISO booten
  • Het systeem aan/uit zetten
  • RAID controller (hardware) configureren
  • BIOS configureren
  • Hardware logs ontvangen
  • Sensors data aflezen zoals jouw CPU temperatuur, fan snelheid en de hoeveelheid volt
  • Serial over LAN

We bieden de volgende KVM versies:

• SuperMicro IPMI
  • Dell iDrac Enterprise 7
  • Dell iDrac Enterprise 8
  • Dell iDrac Enterprise 9

Hoe kan ik mijn Dedicated KVM gebruiken?

Je kunt jouw Dedicated KVM gebruiken via jouw client area. Nadat je bent ingelogd, klik je vervolgens op services > server > KVM Management

kvm-menu-700x292

Via deze pagina kun je jouw Dedicated KVM-gegevens vinden en kun je taken uitvoeren zoals het resetten van jouw KVM en de KVM pagina bezoeken.

KVM management

KVM management