Worden al jullie servers geleverd met RAID?

Geschatte leestijd: < 1 min

Onze servers zijn standaard voorzien van hardware RAID

Met deze technologie word jouw server voorzien van snelheid, betrouwbaarheid en verhoogde opslagcapaciteit. Deze techniek zorgt ervoor dat je meerdere harde-schijven als een grote harde-schijf kunt gebruiken. De voordelen verschillen per RAID-niveau. Elk RAID-niveau kent namelijk zijn eigen karakteristieken. Welk niveau je moet configureren hangt af van jouw eigen behoeften. Afhankelijk van de gekozen RAID-niveau kun je de performance van je server verhogen of gebruikmaken van fault-tolerance.

Je kunt via onderstaande link meer lezen over Hardware RAID.

https://www.snel.com/nl/support/hoe-werkt-raid/