Hoe je de rechtermuisknop in je KVM kunt gebruiken

Introductie

In dit artikel beschrijven we hoe je de rechtermuisknop kunt configureren in de KVM console.

Vereisten

Stap 1: Log in op jouw klantenpaneel

en-clientarea-login

Stap 2: Selecteer de server

Klik op de server waarvan je de KVM console wilt openen.

dedicated server select

Stap 3: Open de KVM pagina

Naviigeer naar de KVM tab en ga naar Visit the KVM page.

visit kvm page

Stap 4: Log in op de KVM pagina

kvm login screen

Stap 5: Emuleer rechtermuisknop

Open het virtuele toetsenbord door op het toetsenbord in het bovenste menu te klikken.

Selecteer het item waarop je met de rechtermuisknop wilt klikken. Zodra het item is geselecteerd, klik je op de volgende drie knoppen om het te emuleren.

Arrow down + Shift + F10

kvm right click

Conclusie

Gefeliciteerd, je zou nu met de rechtermuisknop moeten kunnen emuleren naar het virtuele toetsenbord.