Hoe installeer je POST SMTP op WordPress

• Support
  • Hoe installeer je POST SMTP op WordPress
Geschatte leestijd: 1 min

Installeer POST SMTP op WordPress

In dit artikel, leggen we je uit hoe je POST SMTP op WordPress kunst installeren. Post SMTP is een plugin die helpt bij het bezorgen van e-mail die door jouw WordPress-site wordt gegenereerd.

Vereisten

Stap 1: Log in op Plesk

Ga naar je My.snel.com klantenpaneel en log in met je inloggegevens.

client area login

Navigeer naar My Dashboard. Klik op  Webhosting en klik vervolgens op de webhost die je wilt gebruiken.

client area login credentials

Als je op  Login Details klikt zullen je inloggegevens tevoorschijn komen. Klik op de URL boven om in te loggen op Plesk.

client area login credentials

Voer vervolgens je inloggegevens in en klik op  Log In.

Plesk login screen

Stap 2: Inloggen op WordPress

Klik in het linker zijpaneel op  WordPress.  Kies vervolgens welke WordPress je wilt gebruiken en klik dan op  Log In.

choose host

Stap 3: POST SMTP installeren

Klik in het linker zijpaneel op  Plugins. Klik vervolgens aan de bovenkant op  Add New.

Plugin add new

Typ in de rechter zoekbalk  Post SMTP Mailer/Email Log. Klik vervolgens op  Install Now.

post smtp plugin

Nadat het klaar is met installeren, klik je op  Activate om de plugin te installeren.

plugin smpt activate

Als het succesvol is geactiveerd, zie je bovenaan een balk verschijnen met Plugin Activated. Je zult ook de plugin in de lijst zien verschijnen.

smtp installed

Conclusie

Gefeliciteerd, je hebt met succes POST SMTP geïnstalleerd op je WordPress.