Hoe werkt Wire Transfer?

Introductie

Met Wire Transfer ook wel bankoverschrijving genoemd kun je op een zeer eenvoudige manier geld overboeken naar onze rekening. Je kunt met Wire Transfer betalen nadat je jouw maandelijkse factuur hebt ontvangen. Je maakt het geld dan niet direct over naar onze rekening maar je betaalt via het klantenpaneel. Hieronder leggen we uit welke stappen je moet volgen.

Vereisten

Step 1: Log in op jouw My.snel.com client area

Log in op jouw My.snel.com client area en klik op je openstaande factuur.

Stap 2: Betaling voltooien

Je ziet een aantal knoppen bovenaan de factuur. Klik op “make a payment”.

Stap 3: Selecteer Wire Transfer

Je ziet nu alle beschikbare betaalmethoden. Klik op “Wire Transfer”

Stap 4: Voeg het betaalkenmerk toe

Het is belangrijk dat je het betaalkenmerk toevoegt. Klik op het betaalkenmerk zodat je het kunt kopiëren. Mocht je zelf de betaling niet kunnen voltooien, dan kun je de transactiegegevens ook naar iemand anders sturen door zijn e-mailadres op te geven in het vereiste veld.

Tot slot

Nadat je alle bovenstaande stappen hebt uitgevoerd wordt de betaling verwerkt. Het verwerken van de betaling kan 1 tot 10 werkdagen duren, omdat het geen real-time betaling is. Daarom hebben wij geen invloed op het verwerken van het betalingsproces. Zodra onze betaalprovider de betaling heeft ontvangen wordt de status van de factuur gewijzigd. Vervolgens wordt jouw server automatisch verlengd.