Hoe kan ik mijn CloudVPS upgraden?

Introductie

Al onze Cloud VPS pakketten kunnen tijdens of na de bestelling aangepast worden en naar wens worden geconfigureerd. Je kunt via het klantenpaneel eenvoudig extra resources toevoegen of verwijderen. In dit artikel leer je hoe je via jouw klantenpaneel kunt upgraden. Je kunt verschillende componenten upgraden waaronder RAM, HDD, netwerksnelheid, IPv4-adressen, bandbreedte, Raid-controller, software en backupruimte.

Vereisten

Stap 1: Log in op jouw klantenpaneel

Log in op jouw My.snel.com paneel.

Stap 2: Ga naar de servergegevens pagina

Klik op het instellingenpictogram van de VPS die je wilt upgraden zodat jouw servergegevens weergegeven worden.

Stap 3: Jouw Cloud VPS upgraden

Klik op het upgrade-pictogram om de upgrade-pagina te bekijken.

Pas de configuratie aan naar jouw eigen wensen en klik op doorgaan.

Stap 4: Voltooi de betaling

Klik nu op upgrade. Het systeem zal een factuur genereren. Nadat je de betaling hebt voltooid wordt de server automatisch geüpgraded.

Conclusie

Gefeliciteerd, je hebt nu je CloudVPS succesvol geüpgraded.