Hoe kan ik mijn Dedicated Server upgraden?

Introductie

Al onze dedicated servers kunnen tijdens of na de bestelling aangepast worden en naar wens worden geconfigureerd. Je kunt via het klantenpaneel eenvoudig extra resources toevoegen of verwijderen. In dit artikel leer je hoe je via jouw klantenpaneel kunt upgraden. Je kunt verschillende componenten upgraden waaronder RAM, HDD, netwerksnelheid, IPv4-adressen, bandbreedte, Raid-controller, software en backupruimte.

Vereisten

Stap 1: Log in op jouw klantenpaneel

Log in op jouw My.snel.com klantenpaneel.

Stap 2: Ga naar de servergegevens pagina

Klik op het instellingenpictogram van de server die je wilt upgraden zodat jouw servergegevens weergegeven worden.

Stap 3: Jouw dedicated server upgraden

Scroll naar beneden om alle upgrade opties te bekijken. Klik op de optie die je wilt upgraden.

Stap 4: Voltooi de betaling

Klik nu op upgrade. Het systeem zal een factuur genereren. Nadat je de betaling hebt voltooid wordt de server automatisch geüpgraded.

Conclusie

Gefeliciteerd, je hebt nu je Dedicated Server succesvol geüpgraded.