Hoe kan ik mijn Dedicated Server upgraden?

Introductie

Al onze dedicated servers kunnen tijdens of na de bestelling aangepast worden en naar wens worden geconfigureerd. Je kunt via het klantenpaneel eenvoudig extra resources toevoegen of verwijderen. In dit artikel leer je hoe je via jouw klantenpaneel kunt upgraden. Je kunt verschillende componenten upgraden waaronder RAM, HDD, netwerksnelheid, IPv4-adressen, bandbreedte, Raid-controller, software en backupruimte.

Vereisten

Stap 1: Log in op jouw klantenpaneel

Log in op jouw My.snel.com klantenpaneel.

log in clientarea

Stap 2: Ga naar de servergegvens pagina

Selecteer de server die je wilt upgraden zodat jouw servergegevens weergegeven worden.

dedicated server 3

Stap 3: Jouw dedicated server upgraden

Scroll naar beneden om alle upgrade opties te bekijken. Klik op de optie die je wilt upgraden.

upgrade dedicated

Stap 4: Voltooi de betaling

Nadat je op update hebt geklikt,  wordt er een factuur gegenereerd door het systeem. Nadat je de betaling hebt voltooid wordt de server automatisch geüpgraded.