Mailboxen met Acronis herstellen in Plesk

Geschatte leestijd: 1 min

Leer hoe je mailboxen met Acronis kunt herstellen in Plesk

In dit artikel leggen we uit hoe je mailboxen kunt herstellen met Acronis in Plesk. Je kunt dit doen met de extensie binnen Plesk.

Vereisten

Stap 1: Log in op Plesk

Ga naar https://my.snel.com/clientarea/ en log in met je inloggegevens.

Ga vervolgens naar My dashboard en klik op Webhosting. Kies nu het juiste webhostingpakket.

Klik op Login Details om je inloggegevens te zien.

Klik op de URL erboven om in te loggen.

Stap 2: een back-up herstellen

Ga naar Websites & Domains en klik in het rechterpaneel op Acronis Backup.

websites and domains

Hier zie je alle back-ups die zijn gemaakt. Selecteer de gewenste back-up door erop te klikken.

backups

Klik vervolgens op  Mailboxes.

Plesk mailboxen

Kies nu de mailbox(en) die je wilt herstellen en klik op Recovery. Je kunt nu klikken op Recover.

Mailbox recover

Als alles goed is gegaan, zul je een groene balk aan de bovenkant zien.

Mailbox recovered

Conclusie

Gefeliciteerd, je hebt met succes een mailbox in Plesk hersteld met Acronis Backup.