Betaalperiode van je server wijzigen

Geschatte leestijd: < 1 min

Hoe kan ik de betaalperiode van mijn server wijzigen?

In dit artikel, ga je leren hoe je de betaalperiode van je gewenste server kunt wijzigen en wat het voordeel hiervan is.

Vereisten

Stap 1: Een server selecteren

Ga naar je klantenpaneel en log vervolgens in.

Clientarea login

Selecteer jouw gewenste server.

Select server

Stap 2: Het wijzigen van de betaalperiode

Nadat je je gewenste server hebt geselecteerd, klik op Meer vervolgens selecteer je Wijzig betaalperiode.

change billing cycle

Naast de Nieuwe betaalperiode kun je ook het gewenste betaalperiode selecteren. Het voordeel hiervan is dat je een korting krijgt afhankelijk van je gekozen nieuwe betaalperiode. Nadat je je gewenste betaalperiode hebt geselecteerd, Klik je op Wijzig betaalperiodeom verder te gaan.

confirm change billing cycle

Conclusie

Gefeliciteerd, je hebt zojuist je btaalperiode gewijzigd.