Hoe je Acronis Backup Cloud agent kunt updaten

Introductie

In dit artikel beschrijven we hoe je Acronis Backup Cloud agent via de Acronis Backup Management Console kunt updaten.

Vereisten

Stap 1: Log in op jouw Acronis Backup Management Console

Log in op jouw Acronis Backup Management Console door deze site te bezoeken https://baas.acronis.com.

Stap 2: Acronis agent updaten

Navigeer naar  Settings -> Agents

acronis-backup

Selecteer alle agents en klik op Update agent.

acronis-backup-update

Stap 3: Verificatie

Bekijk of de agents zijn geüpdatet naar de laatste versie.

acronis-backup-version

Conclusie

Na het volgen van deze stappen is jouw Acronis Backup Cloud agent helemaal up to date. Mocht je geïnteresseerd zijn in een changelog dan kun je dat hier vinden.