Stel een mapped Windows drive in met SSH/SFTP

Estimated reading time: < 1 min

Hoe stel je een mapped Windows drive in met SSH/SFTP

In dit artikel beschrijven we hoe je een Windows drive kunt toewijzen met SSH/SFTP.

Vereisten

• Windows workstation

Stap 1: Installeer packages

Installeer de volgende packages:

WinFsp
win-sshfs

Stap 2: Voeg netwerkschijf toe

De bestandsverkenner kan er op jouw werkstation anders uitzien.

Open bestandsverkenner, rechterklik “deze PC” en selecteer “Map network drive…”

map-network-windows

Selecteer een drive letter en gebruik de volgende syntax: \sshfs\[email protected]_name/folder onder folder en klik op “Finish”.

Conclusie

In dit artikel hebben we omschreven hoe je een Windows drive kan mappen met SSH/SFTP.