Openstaande factuur betalen via klantenpaneel

Geschatte leestijd: 1 min

Factuur betalen via het klantenpaneel

In dit artikel leer je hoe je een openstaande factuur kunt betalen via jouw My.snel.com klantenpaneel.

Vereisten

Wij accepteren de volgende betaalmethoden: Creditcard, Paypal, iDeal, Bitcoin, Altcoins (Ethereum, Monero, etc.), Alipay, Sofort, Giropay, Bancontact / Mistercash, KBC / CBC, ING Home’Pay, Belfius, EPS Überweisung, P24 Payments (przelewy24), Multibanco, WeChat Pay, Wire Transfer, Sepa Direct Debit

Stap 1: Log in op jouw klantenpaneel

Log in op jouw klantenpaneel via https://my.snel.com/clientarea/.

en-clientarea-login

Stap 2: Factuuroverzicht

Klik in de zijbalk op Billing om de factuuroverzichtpagina te zien.

clientarea billing

Stap 3: Betaal de openstaande factuur

Selecteer de factuur met de status Unpaid.

clientarea invoice

Klik vervolgens op Make your payment

clientarea make payment

Selecteer de gewenste betaalmethode. In dit voorbeeld hebben wij creditcard geselecteerd.

clientarea payment list

Klik na jouw selecte op het knopje Make your payment.

preferred payment method

Conclusie

Gefeliciteerd! Je weet nu hoe je een onbetaalde factuur van jouw VPS of dedicated server moet betalen via het klantenpaneel.