Hoe kan ik mijn persoonlijke gegevens wijzigen

Introductie

In dit artikel leer je hoe je jouw persoonlijke gegevens kunt veranderen in jouw My.snel.com klantenpaneel.

Vereisten

• Logingegevens van jouw My.snel.com klantenpaneel

Stap 1: Log in op jouw My.snel.com klantenpaneel

Log in op jouw My.snel.com klantenpaneel.

login-clientarea

Stap 2: Gegevens wijzigen

Klik op “Account” in het linkermenu en klik vervolgens op ‘Edit your details’ om jouw gegevens te wijzigen.

editdetails

Wijzig jouw gegevens in de ‘Edit your details’ sectie.

accountchange

Stap 3: Nieuwe gegevens opslaan

Je kunt nu jouw nieuwe persoonlijke gegevens invullen. Nadat je dit hebt gedaan klik je op het knopje ‘Save”.

Conclusie

Gefeliciteerd! Je hebt met succes jouw persoonlijke gegevens gewijzigd.