Welke server raden jullie aan voor Minecraft server?

• Support
  • Welke server raden jullie aan voor Minecraft server?
Estimated reading time: < 1 min

Minecraft vraagt drie grote systeemeisen aan: een snelle CPU core, voldoende RAM geheugen en een snelle harde schijf. Daarvoor raden wij onze Quad Core server aan, daarnaast de RAM geheugen geüpgraded tot 12GB.

Voor de beste prestaties kun je het beste een RAM schijf creëren die de bestanden tijdelijk kan opslaan voor je server. Een RAM schijf is behoorlijk sneller dan de snelste SSD’s en of SAS schijven. Omdat RAM schijven telkens gewist worden bij elke keer opnieuw opstarten, kun je beste een kopie van de inhoud van de RAM schijf maken op reguliere basis op de huidige schijf dat zich bevindt in de server.