Wat is de levertijd van jullie servers?

Estimated reading time: < 1 min

De levertijd van onze dedicated servers is afhankelijk van de voorraad. Indien onze dedicated servers op voorraad zijn dan worden de servers direct na betaling geactivieerd. Ons geautomatiseerd systeem levert de dedicated sever direct op. Ook ontvang je de SSH root en KVM gegevens direct na jouw bestelling.

Er bestaat een kleine kans dat ons geautomatiseerd systeem de server niet kan opleveren,in zulke gevallen leveren wij jouw server handmatig.

Samengestelde servers

Wanneer je een custom server besteld, kan de levertijd verschillen van 3 tot 5 werkdagen. De levertijd ligt aan hoe snel we de onderdelen binnen krijgen en wanneer wij de server volledig geconfigureerd kunnen opleveren.