Online Werkplek verbinding met HTML5 client

Introductie

Online Werplek is het Remote Desktop Service omgeving van Snel.com. In dit artikel leer je hoe je met jouw browser verbinding kunt maken met Snel Werkplek. Ben je niet bekend met de HTML5 client? Probeer dit dan uit, wij zijn fan!

Vereisten

• Een Snel Online Werkplek account. Mocht je nog geen actieve Snel Online werkplek account hebben, dan kun je jouw werkplek bestellen op Snel.com.

Stap 1 – Log in op connect.snel.com

Open jouw browser en navigeer naar https://connect.snel.com log vervolgens in met jouw gebruikersnaam en wachtwoord die je zelf hebt aangemaakt in jouw My.snel.com klantenpaneel.

Snel Cloudesk HTML5 - 01

Stap 2 – Selecteer resource

Nadat je bent ingelogd zie je de beschikbare resources. Klik op “Desktop”.

Snel Cloudesk HTML5 resources

Stap 3 – Toegang tot lokale resources toestaan

Op het volgende scherm geef je toegang aan de lokale resources die je wilt. De standaardinstellingen zouden prima moeten zijn. Als je wilt dan kun je het selectievakje “Don’t ask me again for connections to this computer” aanvinken zodat je niet steeds dezelfde vraag krijgt wanneer je verbinding probeert te maken vanaf deze computer. Klik op “Allow” om verder te gaan.

Snel Cloudesk HTML5 access local resources

Stap 4 – Overschakelen naar volledige scherm

Na het laden wordt het bureaublad getoond.  Om de gebruikerservaring te verbeteren raden we je aan om over te schakelen naar volledig scherm. Dit kun je doen door simpelweg op het gemarkeerde pictogram rechtsboven te klikken.

Snel Cloudesk HTML5 desktop

Conclusie

Gefeliciteerd, je bent nu ingelogd op jouw Snel Werkplek met de HTML5 client. Mocht je hulp nodig hebben met betrekking tot onze Snel Werkplek producten dan kun je contact opnemen met ons supportteam.