Installeer Snel Cloud Backup agent op Windows Server

Estimated reading time: < 1 min

Snel Cloud Backup agent installatie op Windows Server

In dit artikel leggen we uit hoe je de Snel Cloud Backup agent op je Windows Server kunt installeren.

Vereisten

Stap 1: Log in met RDP

Maak via RDP verbinding met je server

Stap 2: Agent downloaden

Open je browser en bezoek https://backup.snel.com/ klik op “Windows”. Download het volgende bestand “x86_64 only”.

Stap 3: Installeer Agent

Pak de “Snel.com Backups 21.11.0 (x86_64)” uit en open “install.exe” als beheerder. Selecteer de taal die je wilt gebruiken gevolgd door “OK”

backup-language

We houden de doelmap standaard en klikken op “Install”

backup agent install

Nadat je klaar bent klik je op “Next >”

install completed

Klik vervolgens op “Finish”

install finish

Conclusie

In dit artikel hebben we uitgelegd hoe je de Snel.com Cloud Backup agent op je Windows Server kunt installeren.