Imunify360 installeren op Plesk

Geschatte leestijd: 2 min

Hoe kun je Imunify360 op Plesk installeren

In dit artikel leggen we uit hoe je Imunify360 kunt installeren en instellen op je Plesk-server.

Vereisten

Stap 1: Log in middels SSH

Je moet ingelogd zijn via SSH als sudo van rootgebruiker. Lees dit artikel voor instructies, als je niet weet hoe je kunt verbinden.

Stap 2: Installeer Imunify360

Voer de volgende opdracht uit om Imunify360 vanaf de opdrachtregel te installeren en registreer de imunify360-agent.

wget https://repo.imunify360.cloudlinux.com/defence360/i360deploy.sh -O i360deploy.sh
bash i360deploy.sh

Alternatief: installeer Imunify360 via Plesk-extensies.

imunify360 plesk extensie

Step 3: Configureer Firewall

Wanneer CSF wordt gebruikt, moet je de “3-rd Party Integration” inschakelen. Deze kan worden ingeschakeld via “Imunify360 ->Settings >

imunify360 csf integratie

Step 4: Kernelcare

Imunify360 wordt geleverd met Kernelcare-integratie. U kunt Kernelcare zonder extra kosten installeren. Je kunt het vinden op > Settings > KernelCare”

imunify360 kernelcare integratie

Wanneer Kernelcare is geïnstalleerd, controleer dan of het werkt. Navigeer naar “Imunify360 -> Kernelcare”.

imunify360 kernelcare

Stap 5: Configureer Imunify360

Navigeer naar “Imunify360 -> Settings -> Algemeen”.

WAF Instellingen
Apply CMS-specific WAF Rules = Enabled
Minimized ModSec Ruleset = Disabled
WordPress Account Compromise Prevention = Enabled
DoS-bescherming
Wanneer CSF is ingeschakeld, is deze functie uitgeschakeld en beheerd door CSF.
SMTP Traffic Management

We hebben deze functie uitgeschakeld omdat we smarthost bieden om SPAM te voorkomen.

Incidentregistratie
Log level = 4
Keep incidents for the last days = 100
Keep maximum incidents count = 100000
Auto-refresh time for Incidents page = 10
Send additional data = deselected
Webshield
Enable WebShield = Enabled
Detect IPs behind CDN = Enabled
Anti-bot protection = Enabled
Google reCAPTCHA service  = Disabled
Ossec
Active response = Enabled

PAM

PAM brute-force attack protection = Enabled
Error reporting

We schakelen foutrapportage uit voor Imunify360

Contact details

Voer een e-mailadres in om beveiligingsmeldingen over je server te ontvangen.

Stap 6: Configureer Imunify360 Malware

Navigeer naar “Imunify360 >Instellingen -> Malware”

Het verbruik van hulpbronnen
We houden de standaardwaarden laag om te voorkomen dat de server belasting veroorzaakt tijdens scans.
Algemeen
Automatically scan all modified files = Enabled
Optimize real-time scan = Enabled
Automatically scan any file uploaded using web = Enabled
Automatically scan any file uploaded using FTP = Enabled
Automatically send suspicious and malicious files for analysis = Enabled
Try to restore from backup first = Disabled
Use backups not older than (days)  = 90
Default action on detect = Cleanup
Enable RapidScan = Enabled
Binary (ELF) malware detection = Enabled
Malware Database Scanner = Enabled
Scannen op de achtergrond
Run scanning = Weekly
Run on = Sunday
Run at = 3:00 AM
Schoonmaken
Trim file instead of remove = Enabled
Keep original files for =  14 days
Proactive Defense
Enable blamer = Enabled
PHP Immunity = Enabled

Stap 7: Uitgeschakelde regels

Navigeer naar “Imunify360 > Instellingen > Uitgeschakelde regels”

We schakelen de volgende regels uit in Imunify360.

214920 modsec " IM360 WAF: Inbound Points|Total Incoming Points; Known for creating lot of False Positives" all
77316844 modsec "Blocks Post SMTP" all

Stap 8: Functiebeheer

In deze sectie kunt u “Proactieve verdediging” en “Malware opruimen” voor uw gebruikers inschakelen, navigeer naar “Imunify360 > Instellingen > We activeren beide functies voor onze eigen gebruikers om hun websites te beschermen en hen de mogelijkheid te geven hun website op te schonen als deze geïnfecteerd is.

Stap 9: Notificaties

Standaard wordt er geen melding verzonden. In deze sectie kunt je de meldingen configureren op basis van jouw behoeften, ga naar “Imunify360 >Instellingen -> Meldingen”. We hebben een “Standaard admin-e-mails” ingevoerd en de volgende meldingen “Realtime scan: malware gedetecteerd” en “Script geblokkeerd” ingeschakeld.

Conclusie

Je weet nu hoe je Imunify360 op je Plesk server moet installeren en instellen. Als je ondersteuning of problemen met betrekking tot het Imunify360-product nodig hebt, lees dan ons Imunify360-ondersteuningsartikel.