Hoe kan ik mijn VPS herinstalleren vanuit een snapshot?

Estimated reading time: 1 min

Een template maken vanuit een snapshot en uw VPS herinstalleren met deze template.

Je kan jouw virtuele server herinstalleren vanuit een van jouw snapshots. Je kunt aangepaste templates maken door een snapshot te maken van een bestaande virtuele server en deze te converteren naar een template voor toekomstig gebruik.

Je kunt deze stapsgewijze handleiding volgen om jouw virtuele server opnieuw samen te stellen vanaf een momentopname.

Stap bij stap handleiding

Stap 1.

Log in in onze klantenportaal

Stap 2.

Klik op de virtuele server die je wilt herinstalleren
snapshot 1

Stap 3.

Ga naar  Storage>Snapshots
snapshot 2

Stap 4.

Klik op '' Template converteren '' bij de snapshot die je wilt converteren naar een template.
snapshot 3

Stap 5.

Ga terug naar de  overzicht en klik op  ''Herinstalleer''
snapshot 4

Stap 6.

Je kunt de template vinden onder hetzelfde '' Besturingssysteem '' en dezelfde '' distributie ''.Je kunt vervolgens jouw Template selecteren in de lijst '' Huidige OS ''.

En ga door met opnieuw installeren door op '' CloudVPS Herinstalleren ''  te klikken
Het '' Besturingssysteem '' en '' Distributie '' wordt standaard automatisch geselecteerd. Je hoeft dus alleen jouw sjabloon te selecteren in de lijst '' Huidige OS ''.

snapshot 5