Hoe je jouw Online Werkplek wachtwoord kunt veranderen

Introductie

Online Werplek is het Remote Desktop Service omgeving van Snel.com. In dit artikel leer je hoe je jouw Online Werkplek wachtwoord kunt veranderen.

Vereisten

• Een Snel Online WerkPlek account. Mocht je nog geen actieve Snel Online Werkplek account hebben, dan kun je jouw werkplek bestellen op Snel.com.
  • Als je niet kunt inloggen op het account dan moet je jouw Snel Werkplek account wachtwoord resetten.

Stap 1 – Log in op jouw Snel Werkplek account

Je kunt op verschillende manieren inloggen op jouw desktop. Je kunt op onze knowledge base gerelateerde artikelen hierover vinden.

Stap 2a – Druk op CTRL + ALT + END

Als de toetsen op jouw toetsenbord volledig zijn dan kun je op de volgende knoppen drukken CTRL + ALT + END. Ga vervolgens door naar 3. Als jouw toetsenbord geen END-toets heeft, kun je verder gaan naar stap 2b.

Stap 2b – Alternatieve manier om het proces te starten

Veel moderne apparaten/toetsenborden hebben niet alle toetsen, vooral de END-toets ontbreekt op steeds meer apparaten/toetsenborden. Als jouw toetsenbord de END-toets mist, kun je de procedure starten door op Start te klikken en vervolgens typ je run . Druk vervolgens op Enter (of klik op “Run” Desktop App onder “Best match”).

Snel Cloudesk change password start run

Het Run venster wordt nu zichtbaar. Kopieer en plak shell:::{2559a1f2-21d7-11d4-bdaf-00c04f60b9f0}. Klik vervolgens op OK:

Snel Cloudesk change password run dialog

Stap 3 – Wachtwoord veranderen

Op het volgende scherm klik je op Change a password.

Snel Cloudesk change password overlay

Voer in het volgende scherm jouw huidige wachtwoord en nieuwe wachtwoord (tweemaal) in en klik vervolgens op het pijlpictogram.

Snel Cloudesk change password dialog

Conclusie

Gefeliciteerd, je hebt met succes het wachtwoord van jouw Snel Werkplek account gewijzigd. Mocht je hulp nodig hebben met betrekking tot onze Snel Werkplek producten dan kun je contact opnemen met ons supportteam.