Hoe je een IPv4 adres aan jouw VPS moet toekennen

Introductie

Wanneer je meerdere IP-adressen nodig hebt voor je VPS, dan kun je jouw IP limiet verhogen via jouw my.snel.com panel.

Roadmap

Stap 1

Ga naar https://my.snel.com/clientarea/services/

Stap 2

Klik op de service waarvan je de IP adressen wil upgraden:

Add IPv4 Adress VPS 01
Add IPv4 Adress VPS 01

Stap 3

Klik op 'Network'

Add IPv4 Adress VPS 02
Add IPv4 Adress VPS 02

Stap 4

Klik nu op ‘’Increase IP adres limit'

Add IPv4 Adress VPS 03
Add IPv4 Adress VPS 03

Stap 5

Gebruik de slider op het aantal benodigde IP’s te selecteren en klik op continue

Add IPv4 Adress VPS 04
Add IPv4 Adress VPS 04

Stap 6

Ons systeem zal een factuur aanmaken wees zeker dat je de betaling afgerond hebt. Nadat wij jouw betaling hebben ontvangen zullen de IP adressen automatisch aan jouw server toegewezen worden.

Stap 7

Je kunt de toegewezen IP-adressen bekijken via jouw IP management pagina

Add IPv4 Adress VPS 05
Add IPv4 Adress VPS 05

Stap 8

Voeg jouw aangewezen IP’s aan je OS toe via de netwerk configuratie pagina.