Hoe je IP-adressen toewijst op jouw VPS

Introductie

In deze tutorial leggen we uit hoe je extra IP-adressen kunt bestellen voor jouw VPS en hoe je deze vervolgens kunt toekennen aan jouw server. Volg alle stappen van dit artikel voor een succesvolle oplevering.

Vereisten

Stap 1: Log in op jouw client area

Log in op jouw client area en klik vervolgens op Services. Klik op de server waarvan je het IP-adres wilt upgraden.

Select server

Stap 2: Ga naar de Netwerk Pagina

Je ziet nu de servergegevens van de geselecteerde server. Klik op “Network” daarna selecteer je “Interfaces”.

Interfaces1

Stap 3: Verhoog de IP-limiet

Je zult hier een aantal opties zien. Klik op “Increase IP address limit”.

Increase ip limit1

Stap 4: Selecteer het gewenste aantal IP-adressen

Gebruik the slider om het gewenste aantal IP-adressen te selecteren en klik vervolgens op het “Continue” knopje.

Continue select ip range

Stap 5: Voltooi de betaling

Ons systeem genereert nu een factuur, zorg ervoor dat je eerst de betaling voltooid. Nadat je de betaling hebt voltooid worden de IP-adressen automatisch aan jouw server toegekend.

Stap 6: Controleer of de IP-adressen zijn toegekend

Bekijk op de IP management pagina of de IP-adressen daadwerkelijk zijn toegekend aan de server.

Ip manage page

Stap 7: Add the IPs via the network page

Je kunt de toegekende IP’s toevoegen aan jouw OS via de “Network” pagina.

Conclusie

Gefeliciteerd, je hebt met succes de IP-adressen toegekend aan jouw VPS!