Hoe installeer je DirectAdmin

Introductie

In deze handleiding geven we antwoord op de vraag; Hoe installeer je DirectAdmin? DirectAdmin is zeer betaalbaar en het is zeker een van de meest populaire controlepanelen onder gebruikers. Het biedt een grafische interface met praktisch alle functies die je maar kunt wensen, om je server-, website- en e-mailaccounts te beheren. De gebruikersinterface is vloeiend en ziet er erg netjes uit, waardoor het gemakkelijker is om uw server of website te beheren.

Nadat je DirectAdmin hebt besteld, ontvang je een e-mail voor de activering. Hieronder vind je een snelle installatiehandleiding:

Vereisten

• Geen

Installatie

Stap 1: Log in op je server

Log in als root op je server en voer de volgende opdrachten uit om jouw licentie te installeren:

wget http://www.directadmin.com/setup.sh
chmod 755 setup.sh
./setup.sh
Your client ID is:{$client.id} your license ID is: {$client.license}

Stap 2: Log in op DirectAdmin

directadmin

Eenmaal voltooid, kun je inloggen bij DirectAdmin op http://37.148.160.241:2222.

Voor meer informatie kun je hier de DirectAdmin-documentatie en installatiehandleiding vinden:
https://www.directadmin.com/installguide.html
https://help.directadmin.com

LET OP: Wij kunnen jouw DirectAdmin licentie ook voor je installeren, de investering voor deze service is 69,00 euro.
Als je wilt dat wij de installatie voor je doen, stuur dan een e-mail naar: [email protected].

Conclusie

In dit artikel hebben we de vraag beantwoord: Hoe installeer je DirectAdmin op je server.